Danish Beauty Awards.

Monthly Beats.

#MonthlyBeats er et månedligt indlæg som kommer op i starten af hver måned, som kort og godt giver et indblik i hvilket musik jeg underviser til i den pågældende måned.
#MonthlyBeats is a monthly post, that will come up in the beginning of every month, basically I’ll post my playlist that I’m teaching to this month.


Hiphop playlisten indeholder en del throwback sange, blandt andet Candy Shop med 50 Cent og Olivia og en stille, men en klassiker i mine øjne Gangsta med Kat Dahlia og som i hurtigt vil lære, er jeg kæmpe fan af alt Miley Cyrus laver, så denne måned ville ikke være fuldendt uden en Miley sang, og det blev altså 23 med Mike Will Made it / Miley Cyrus / Wiz Khalifa / Juicy J. 

My Hiphop playlist consist of a few throwback songs like Candy Shop with 50 Cent and Olivia and a quite song, but still a classic as I consider it Gangsta with Kat Dahlia and as you properly will learn very fast.. I am a huge Miley Cyrus fan, so this month wouldn’t be complete without a Miley Cyrus song and that became 23 with Mike Will Made it / Miley Cyrus / Wiz Khalifa 7 Juicy J.

Screen Shot 2015-05-09 at 7.16.15 pm

(Klik på billedet, for at komme til min Spotify playliste)
( Click on the picture to be directed to my Spotify )


Girly Street playlisten indeholder i modsætning til min hiphop playliste flere nye sange, som blandt andet er Bang Dem Sticks med  Meghan Trainor, og Bitch Better Have my Money med Rihanna og London Queen med vores allesammens yndlings klappe-queen Charlie XCX. 

My Girly Street playlist consist unlike my hiphop playlist, mostly of entirely new songs like Bang Dem Sticks with Meghan Trainor and Bitch Better Have My Money with Rihanna and London Queen with everybody’s favourite Boom-Clap-Queen Charlie XCX.

Screen Shot 2015-05-09 at 7.32.17 pm

(Klik på billedet, for at komme til min Spotify playliste)
( Click on the picture to be directed to my Spotify )


Hvilke sange er jeres #MonthlyBeats?
Which songs are you rocking for your #MonthlyBeats?

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Danish Beauty Awards.