Sweat-Proof Make up

Monthly Beats.

#MonthlyBeats er et månedligt indlæg som kommer op i starten af hver måned, som kort og godt giver et indblik i hvilket musik jeg underviser til i den pågældende måned.
#MonthlyBeats is a monthly post, that will come up in the beginning of every month, basically I’ll post my playlist that I’m teaching to this month.


Hiphop playlisten “GangsterJuni” indeholder i denne måned kun throwback sange, såsom en masse sange fra B2K, blandt andet en af mine yndlings sange Bump, Bump, Bump som er featuring P. Diddy, en af mine all-time favorite sang Novacane med Frank Ocean – som jeg bestemt ser som en klassiker, og ofte er på mine playlister. Den eneste female kunstner som er på min playliste i Juni måned er Katy Perry – Roar, men det kommer ikke til nogen overraskelse, da det er den eneste faste sang jeg ALTID har min playliste, da det er sangen til mavebøjninger.

This month’s Hiphop playlist “GangsterJuni” only consists of throwback songs. There’s a few songs from B2K, such as one of my favourite songs Bump, Bump, Bump which is featuring P. Diddy, also one of my all-time favourite songs Novacane by Frank Ocean – Which I definitely see as a classic and it is often on my playlists. The only female artist that is on my playlist this month is Katy Perry – Roar, but that doesn’t come as a surprise, because it’s the only song that ALWAYS  is on my playlist, because I use it for sit-ups.

Screen Shot 2015-06-22 at 8.21.44 pm

(Click on the picture to go to the playlist)

 


 

Girly Street playlisten indeholder flest gamle sange, dog også en del nye.
Dear John – Amerie har en klart plads i mit hjerte, da det var en af de sange jeg hørte allermest i min sidste tid i New York, Charlie XCX laver efter min mening klart noget af det fedeste musik for tiden, husker ikke hvornår jeg sidst havde en playliste hvor hun ikke var på, så selvfølgelig er hun på denne måned også med sangen Drop that kitty – Ty Dolla $ign feat Charlie XCX og Tinashe. Yoga er helt klart noget som er godt for alle, så da en af mine elever foreslog yoga – Janelle Monáe tænkte jeg at jeg hellere måtte give den et forsøg, og hold nu op hvor er den dog et mega-hit.

The Girly Street playlist mostly contain good-old songs, and less than a handfull  new ones. Dear John – Amerie has a speciel place in my heart, because it was one of the songs I listed to the most doing my last few months in New York. In my opinion Charlie XCX makes some of the best music at the moment, i don’t remember when I lasted made a playlist without any of her songs, so of course, this comes as no surprise, when i tell you that Drop that kitty – Ty Dolla $ign feat Charlie XCX og Tinashe is on this month playlist. Yoga is definitely one amazing thing, so when one of my students suggested Yoga – Jangle Monáe, I knew I had to give it a go, and oh my – heaven sent, it’s that good!

Screen Shot 2015-06-22 at 8.33.08 pm(Click on the picture to go to the playlist)

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sweat-Proof Make up