Slim Down Detox Water

Bambus, Attack Og Himlen

*Det her indlæg er en del af min sommer-serie #SummerJam, som kommer til at handle om sommer relateret ting, træning, sports tøj, og bare generalt om at blive klar til næste års sæson.*

Som nævnt i mit tidligere indlæg, læs det her, har jeg igen været et smut forbi den fantastiske klinik, MKcph, for at få renset ordentligt ud.

Denne gang havde den skønne terapeut jo kendskab til min krop, og vidste stort set hvilken behandling jeg skulle have da, jeg trådte ind af døren.Bamboo_Treatment_GerardsDagens behandling stod på en kort overflade massage for at massere de detox ekstrakter ind, som terapeuten mente jeg havde brug for, derefter fik jeg en lækker 45 minutters bamboo ( bambus ) massage, hvor hun havde opvarmet Bambus olien over et stearin lys.

Bamboo massagen er specielt god for sportsudøvende, og som danser kvalificere jeg mig jo der. Udover den er specielt god til sportsudøvende, er der nogle specielle teknikker man kan bruge for at lave en udrensende massage. Den er ideel til sportsudøvere som et supplement til opbyggende muskeltræning og til muskel genoptræning, særligt til behandling af led skader, hvor man ikke kan træne så intensivt. Den er blandt andet ideel til behandling af væskeophobninger og reduktion af affaldsstoffer. Bambus massage oilen er udvundet fra marven af bambus spanskrør og gør huden afslappet og giver en silkeblød, kompakt og strålende udseende og genskaber den sunde hud og krop.Bamboocol
Bambus rør.

Da massage delen sluttede, begyndte den sidste del, i stedet for mono bandager som jeg fik sidste gang, blev hele min krop smurt ind i en meget kølig gel, Lipo Attack, hvorefter jeg blev pakket ind i et varme tæppe i 45 minutter. Den meget kolde gel, bliver gradvis meget varm, og til sidst føltes det næsten som jeg var i en sauna. Jeg kunne virkelig mærke hvordan min krop frigav affaldstofferne, det var en meget surrealistisk, men bestemt også fantastisk følelse. Og tror bestemt, at bamboo massagen har skyld i det.

De 45 minutter fløj afsted, og jeg kom af briksen, min krop havde absorberet ALT gelen, som afslutning kom jeg en crem, Gel Marine, fra Gerards på.

Min mening om den her behandling er at, hvis man kan lide følelsen af at der aktivt sker noget i ens krop, og man vil se resultater samtidig med at man er helt afslappet og ens krop bliver som silke, så er det bestemt noget for dig.. For det var præcis sådan jeg havde det da jeg var færdig.lys, ekstrak


Bambus, Attack and Heaven

*This post is a part of my summer-series #SummerJam, which will be about summer related stuff, training, sportswear and generally just about getting ready for the upcoming season.*

As mentioned in my previous post, read it here, I swung by the amazing clinic MKcph, to get a proper detox treatment.

This time the amazing therapist was well aware of my body and knew pretty much which treatment I should have when I entered the door.
Bamboo_Treatment_Gerards

The treatment was a short surface massage to massage the detox extracts in my body, which the therapist thought I needed, then she gave me a delicious 45-minute bamboo massage, she had heated Bamboo oil over a candle light, so it was nice and warm.

Bamboo massage is especially good for sports executive, and as a dancer I think I qualify.
It’s especially good for sports executive, plus there are some special techniques you can use to make a detoxifying massage. It is ideal for athletes in addition to building muscle training and for muscle rehabilitation, particularly for the treatment of joint injuries, where you can’t train as intensively. It’s ideal for the treatment of fluid overload and reduce waste. The Bamboo massage oil is extracted from the pith of bamboo cane and makes the skin relaxed and gives a silky, compact and brilliant appearance and restores the healthy skin and body.
BamboocolThe bamboo tube.

As the massage ended, began the last part, instead of mono bandages which I got last time, she covered my entire body in a very cold gel, Lipo Attack, after which I was wrapped in a blanket for 45 minutes. The very cold gel gradually got warm, and finally it felt almost like I was in a sauna. I could really feel how my body released waste, it was a very surreal, but certainly great feeling. And I firmly believe that bamboo massage is to blame.

The 45 minutes flew away, and I got off the massage table, and realised that my body had absorbed ALL the gel, I came creme, Gel Marine, from Gerards on.

My opinion about this treatment is that, if you like the feeling of something actively happens in your body, and you will see results while you are totally relaxed and your body is like silk, then it’s definitely something for you .. Because that  was exactly how I was feeling after.
lys, ekstrak

 

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Slim Down Detox Water