Aromaterapi & Mudder

Weekly Ride

*Det her indlæg er en del af min sommer-serie #SummerJam, som kommer til at handle om sommer relateret ting, træning, sports tøj, og bare generalt om at blive klar til næste års sæson.*

*Husk på jeg ikke er autoriseret diætist eller personlig træner, det er min egen mening og hvad jeg har lært af mine år som danser.*

Tænkte jeg lige ville lave en lille #WeeklyRide hvis man ikke lige havde fået læst alle mine blogs i løbet af denne uge.1col

I løbet af min #SummerJam havde jeg i den  første uge blandt omkring Trænings tøj, udstrækning mv.

I den her uge har jeg fundet frem til en detox madplan, som jeg startede med om mandagen, og har fulgt hele ugen.  Jeg er både overrasket, men samtidig slet ikke så overrasket over hvor godt det har været. Kan mærke en utrolig ændring i hvordan min krop mærkes, når jeg er mæt og så kan jeg helt klart også se en ændring i hvordan min krop ser ud. – Og jeg elsker det. dincol

Når nu vi er ved emnet ‘elsker’ så har jeg også været nede og få tre detox behandlinger hos MKcph.
Jeg startede ud med at få en Cupping & Coffee behanding, hvor min umiddelbare reaktion efter behandlingen var sådan her:

11759008_10155741773525005_1088747018_n“Alt i alt var behandlingen både afslappende og rigtig effiktiv, kunne mærke mine affaldstoffer blev løsnet op under cupping massagen, og kunne bestemt også mærke ( og se da jeg kom hjem) hvordan min hud har reageret, og den er simpelthen så silkeblød. Kan varmt anbefale den her behandling.”

Den næste behandling, som jeg fik var en Bamboo & Lipo Attack, hvor min umiddelbare reaktion efter behandlingen var sådan her:

Bamboocol“Hvis man kan lide følelsen af at der aktivt sker noget i ens krop, og man vil se resultater samtidig med at man er helt afslappet og ens krop bliver som silke, så er det bestemt noget for dig.. For det var præcis sådan jeg havde det da jeg var færdig.”

Den trejde og sidste behandling jeg fik den her uge var Aromaterapi & Mudder, hvor min umiddelbare reaktion efter behandlingen var sådan her:mudcol

“Man kunne virkelig mærke, allerede få sekunder efter at Thermal Mud blev smurt på, at det er VIRKELIG aktivt, da detprikkede og kildede over hele kroppen, og det varede altså ved indtil at blev vasket af.”

For at holde mig hydreret lavede jeg en fantastisk Slim Down Detox Water, som blandt andet indeholder, grapefrugt, citron, mynte, lime, agurk. Den var fantastisk.2col

Glæder mig til i næste uge, som kommer til at handle om hiphop, make up og outfits. 


Weekly Ride

*This post is a part of my summer-series #SummerJam, which will be about summer related stuff, training, sportswear and generally just about getting ready for the upcoming season.*

*Remember that I am not an authorised dietitian or a personal trainer, this is my personal opinion based upon my many years experience as a dancer.*

I thought I just wanted to make a #WeeklyRide incase you haven’t been reading all my blogs during this week.

The first week of my #SummerJam I had about training clothes, stretching etc.

This week was all about detoxing,I found a detox meal plan, which I started on Monday. I am both surprised, but at the same time not so surprised at how good it was. I can feel an incredible change in how my body feels, when I’m full and then I can also clearly see a change in how my body looks. – And I love it.
dincol

 

Now that we are on the subject ‘love’, I’ve been loving detox treatments, so I went to get three detox treatments at MKcph.
I started out with getting a Cupping & Coffee treatent, my immediate reaction after the treatment was like this:11759008_10155741773525005_1088747018_n

“The treatment was both relaxing and very efficient treatment, could feel my waste was loosened up during the cupping massage, and could certainly feel (and see when I got home) how my skin has responded and is simply so silky. Highly recommend this treatment.”

The next treatment I got was a Bamboo & Lipo Attack, where my immediate reaction after the treatment was like this:

Bamboocol“If you like the feeling of something actively happens in your body, and you will see results while you are totally relaxed and your body is like silk, then it’s definitely something for you .. Because that  was exactly how I was feeling after.”

The third and final reading I got this week was Aromatherapy & Mud where my immediate reaction after the treatment was like this:
mudcol

I could really feel , already a few seconds after Thermal Mud was smeared on, that it is REALLY active as it poked and tickled all over, and it lasted all through the treatment, until it was washed off .

 

To keep myself hydrated, I made a great Slim Down Detox Water, which contains, inter alia, grapefruit, lemon, mint, lime, cucumber. It was fantastic.
2col

Looking forward to next week, which will be about hip hop, make up and outfits.

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aromaterapi & Mudder