Ballet Attire

App review : Clinch

11046586_951386454894974_1640395835660103245_nHej, mit navn er Jacqueline og jeg er en onlineshopper. Jeg ved ikke med jer, men når man lever en travl hverdag har man ikke altid tid til at skulle gå ned i en butik for at shoppe, så når jeg skal shoppe sker det oftes online. Tit render jeg ind i et problem, jeg tænker at jeg ikke er den eneste der har det problem. Problemet er at jeg tit finder en tshirt som jeg synes er ret fed, men ikke er helt sikker på at det er den jeg vil have, så jeg browser videre og tænker at jeg altid kan finde den igen, men det er altså ikke altid tilfældet. I hvert fald ikke indtil at jeg stødte på den her app ‘Clinch’.
Hi, my name is Jacqueline and I’m an onlineshopper. I don’t know about you, but when you live a busy life, you don’t always have time to go into a shop to shop, so when I have to shop, it often happens online. The problem is that I often find, fx a tshirt that I think is pretty cool, but not quite sure if it ’s the one I want, so I keep browsing and thinking that I can always find it again, but this is not always the case.  At least not until I came across this app ‘ Clinch ‘


Clinch’ing:

Med app’en kan man nemlig ‘Clinche’ ting, hvor den nemt og hurtigt gemmer siden man er inde på, samt alle detaljerne. Plus at man kan gemme den i “compare” som jeg vil komme ind på om lidt.
When using the app you can ‘ Clinch ‘ stuff,  it easily and quickly saves the page you are currently visiting, as well as all the details. Plus, you can save it in ” compare “.

clocol

Compare:

Når man så har fundet alle sine ting, kan man gå ind på “compare” hvor alle ens billeder ligger. Jeg fandt to yoga måtter, som jeg ikke kunne bestemme mig for hvilken én jeg helst ville have, så jeg brugte “compare”. Den viser både hvordan de ser ud, men viser samtidig også detaljerne omkring dem. Den viser også prisen for hver ting, hvilket kan hjælpe med at tage en beslutning omkring hvilken måtte man skal vælge. Husk at man kan gøre det med alle ting man er i tvivl om.
When you have found all the stuff , you are unsure of, you can go to ” compare ” where all the images are located. I found two yoga mats, as I couldn’t decide for one I wanted then I  used the ” compare ” . It shows how they look , but also shows the details about  them . It also shows the price for each thing , which can help to make a decision about which one you’ll choose. Remember that you can do it with all the stuff you are unsure about .
comcolCanvas:

Til sidst satte jeg alle de ting jeg fandt ind i et canvas, som også findes i app’en. Det var super hurtigt og nem at bruge. Og det gav et overblik over hvad man virkelig mangler og hvordan man eventuelt har tænkt sig at bruge det til.
Eventually I put all the stuff I found into a canvas , which is also found in the app . It was super quick and easy to use. And it gave an overview of what I need and how to possibly intend to use it.
cancol

Udover at finde frem til ting nemt, så tilbyder app’en også en sjov måde at planlægge enten et outfit på eller at lave en ønskeliste til ens venner og familie. Man har virkelig mange muligheder med appen.
In addition to finding things easy,  the app offers you a fun way to schedule either an outfit or to make a wish list to your friends and family. You really have many options with the app and the possibilities are endless.

Appen er lige p.t kun tilgængelig på ipads, og alt i alt er det er nem måde at optimere sin onlineshopping på, foruden at det er hurtig, sjovt og en kreativ måde at onlineshoppe på. Kan varmt anbefale alle at prøve den.
Her er linket til Clinch.
The app is just currently available on iPads, and all in all, it’s an easy way to optimize your onlineshopping, furthermore it’s a fast, fun and creative way to onlineshopping . Highly recommend  everyone to try the app..
Here is the link to
Clinch .  

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ballet Attire