App review : Clinch

5 min make up routine

Ved ikke med jer, men hvis jeg kan få 30 minutter ekstra søvn om morgen, så er det bestemt et hit. Det sker, nok rimelig ofte, at jeg snuser alarmen på min telefon og jeg så står 15 min inden jeg skal ud af døren og stadig ikke har fået make up på. Jeg er sikker på jeg ikke er den eneste, så tænkte jeg ville dele min 5 minutters make up rutine med jer.
I don’t know about you, but if I can get 30 minutes extra sleep in the morning, then I’m all in. It often happens that im late, and 15 minutes before I have to go I still don’t have make up on. I’m sure I’m not the only one , so I thought I would share my 5 minute makeup routine with you.føecol

Delte min hurtige og nemme 3 -step-skincare rutine for et par uger tilbage, sørger altid for at rense min hud grundigt inden jeg påføre make up.
I shared my quick and easy 3 -step-skincare routine a few weeks back, I always make sure to clean my skin well before I apply make up .

Et par gyldne øjne med markante vipper slår aldrig fejl, til at få en til at føle sig mere vågen, men bestemt også se mere vågen ud.
Golden eyes with prominent lashes never fails, to make you feel more awake, but certainly also look more awake.

Foundation/CC cream: Make up forever / Massada Natural Therapy CC Cream ( MKCph )

foncol

Øjne / Eyes: Mineralogie – Apricot

ecol

Contour: Gerards Cosmetic ( MKCph )

concol

Mascara: Lash Curler ( Matas ) / Benefit – Better Than Sex

maccol

Bryn / BrowsGerards Cosmetic – Light Brown ( MKCph )

brocol

Læber / Lips:  Elf – Pink Lemonade

lipcol

Og jeg er klar / And I’m ready:

fincol

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

App review : Clinch