5 min make up routine

3-Step-Skincare ( Night )

Chatty routine.

Efter at have vist jer min 3-step-skincare morgen rutine, og i virkede som om i godt kunne lide den, tænkte jeg at jeg ville lave min igen meget nemme og minimale skincare rutine til om aftenen.  Vil dog indrømme at den skifter fra aften til aften, men det her er min primære og go-to aften rutine.
After showing you my 3-step-skincare morning routine, and it seemed like you liked it, I thought that I would make my very easy and minimal skincare routine for the evening . I’ll admit that it can change from night to night, but this is my go-to evening routine .

Jeg arbejder meget, og lever en travl hverdag. Jeg er ofte sent hjemme om aftenen på grund af mine dansehold, og er ærligtalt ikke fyldt med energi når jeg kommer hjem til at mit ansigt skal have den store tur med en masse forskellige produkter. For mig handler det om jeg kan komme hurtigt i seng, og det kan jeg da jeg, med hjælp af den fantastiske indehaver af MkCph, som har fundet nogle produkter, som hurtigt renser min sensitive hud.
I work a lot and live a busy life. And usually I’m  home late because of my dance classes , and frankly I’m not full of energy when I come home, and my skincare routine don’t consist of large number of products. For me it’s all about getting quickly to bed , and I can, with the help of the amazing owner of MkCph, she has found some products that quickly cleans my sensitive skin.

procol

Make up fjerner / Make up remover : Massada Natural Therapy ( MkCph )

Jeg starter ud med at gøre en vat-rundel fugtig under varmt vand, og komme en lille klat produkt på. Den er meget drøj i brug, hvilket gør at det holder i lang tid.
I start out by making a cottonball moist under hot water, and get a small dollop product. It is very economical in use, making it lasts a long time .

recol

Cleanser: Gerards Cosmetic  – Milk & Lotion( MkCph )

Produktet er dejlig kølig, og utrolig fugtgivende på huden. Den er igen meget drøj i brug.
The product is nice cool and incredibly moisturising on the skin. It is again very economical in use.

rencol

Creme: Gerards Cosmetic Aqua Soul 24hr Sorbet Cream  ( MkCph )

24hr creme betyder ikke at den holder i 24 timer, men det betyder at den både kan bruges morgen og aften, og det er nemlig også den jeg bruger i min morgen rutine.  Igen virker den kølig på huden, og er meget drøj. Jeg påføre den både i ansigtet og på halsen med duppende bevægelser.
24hr cream doesn’t mean that it lasts for 24 hours, but it means that it can be used both mornings and evenings, and it is in fact also the one I use in my morning routine. Again, the product is nice and cool on the skin , and is very economical. I apply it both on my face and neck area with dabbing movements.

crecol

 

Love,
Your Jacqueline.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 min make up routine