3-Step-Skincare ( Night )

F*** Your scale and BMI !

*Husk på jeg ikke er autoriseret diætist eller personlig træner, det er min egen mening og hvad jeg har lært af mine år som danser.*
*Remember that I am not an authorised dietitian or a personal trainer, this is my personal opinion based upon my many years experience as a dancer.*
 

Det første du skal gøre er at tag din vægt i hånden, gå op på taget, tjekke at der ikke går Unknownnogen på fortovet, hvis der er fri bane så skal du give slip på din vægt imens du råber for fulde lunger “FAAAARVEEEL”
The first thing you should do is to take your scale in your hands, go to the roof, check that there is not walking on the sidewalks, when there’s a clear path, you let go of your weight while you shout a loud “GOODBYE”
Det er vigtig at huske på at antallet af kilo, ikke altid stemmer overens med en sund og nærerende krop, eller en flot krop, eller ens selvværd.
It is important to remember that the number of pounds, isn’t always consistent with a healthy body, or a beautiful body , or your self-esteem.

Vi skal huske på at muskler vejer mere end fedt!
Så hvis du gerne vil tabe vægt, burde du overveje, om du ønsker at tabe kropsvægt som i summen af ​​dine knogler, muskler, krop og kropsfedt , eller om du ønsker at tabe kropsfedt og increase muskler? To mennesker kan veje nøjagtig det samme med samme højde, men med en helt anden krop: en har mindre kropsfedt og flere muskler , hvor den anden person har mere volume på grund af mere kropsfedt.
We must remember that muscle weighs more than fat!
So if you want to lose weight, you should consider whether you want to lose body weight as the sum of your bones, muscles, and body fat  or whether you want to lose body fat and increasing muscles ? Two people can weigh exactly the same with the same height , but with a completely different body: one has less body fat and more muscle, whereas the other person has more volume because of more body fat.

arcolDet er også grunden til vores ‘fantastiske’ BMI  (Body-Mass-Index: mass in kg/(height in cm)2) ikke giver den store mening. Ifølge BMI er man overvægtigt hvis man har en BMI på over 25. Hvilket betyder at  Arnold Schwarzenegger er svært-overvægtig. Lad os lige lave regnskabet. Da han var på hans højeste punkt i hans bodybuilding karriere var han 1.88 m og vejede 107kg, hvilket kommer op på en BMI på 30,2.  Jeg ved ikke med jer, men ville ikke kalde Arnold for svært-overvægtigt 😉 ? IPA ( source )
It is also why our  ‘amazing’ BMI (Body Mass Index : mass in kg / ( height in cm ) 2 ) doesn’t make sense. According to BMI you are overweight if you have a BMI of over 25. Which means that Arnold Schwarzenegger is obese . Let’s just make calculations. At his bodybuilding peak he was 6’2″ and weighing 107kg , which adds up to a BMI of 30.2 . I do not know about you, but I wouldn’t call Arnold for obese 😉 ?  IPA ( source ) 

 Så lad os gøre os selv en tjeneste, lad være med at fokusere for meget på nummeret der står på vægten, og på vores BMI nummer, og i stedet løbe os en tur hvis vi kan mærke vores bukser strammer lidt.  God Søndag aften.
So let’s do ourselves a favor, don’t focus too much on the number that is on the scale and on our BMI number instead go for a  run if we can feel our pants is getting too tight. Have a good Sunday evening .

Love ,
Your Jacqueline

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3-Step-Skincare ( Night )