F*** Your scale and BMI !

Monthly Beats

#MonthlyBeats er et månedligt indlæg som kommer op i starten af hver måned, som kort og godt giver et indblik i hvilket musik jeg underviser til i den pågældende måned.
#MonthlyBeats is a monthly post, that will come up in the beginning of every month, basically I’ll post my playlist that I’m teaching to this month.

Screen Shot 2015-08-30 at 10.12.28 pm

Den første hiphop playliste for denne sæson, lægger ud med sangen Imma be med Black Eyed Peas, som de fleste af jer ved er jeg kæmpe fan af throwback sange til hiphop. Det er også derfor at denne playliste skiller sig ud fra de fleste playlister jeg normalt laver, da resten af sangene på den er forholdsvis nye. I LUV THAT S**T sangeren August Alsina er ude med en ny sang, Why I Do It som er ft. Lil Wayne. Gilli super-hitter også for tiden, så kunne selvfølgelig ikke lave en playliste uden hans sang Orale.
The first hiphop playlist for this season starts with the song ‘Imma be’ with Black Eyed Peas, as most of you know, I am huge fan of throwback songs for my hiphop classes. This is also why this playlist stands out from most playlists I usually do, since the rest of the songs on it are relatively new. I LUV THAT S ** T singer August Alsina is out with a new song , ‘Why I Do It’  ft . Lil Wayne. Gilli is everywhere at the moment, so of course, I couldn’t make a Playlist without his song Orale.

Screen Shot 2015-08-30 at 10.23.29 pm

Den første Girly street playliste for denne sæson, lægger ud med sangen Hush Hush med Pussycat Dolls.  I modsætning til hiphop playlisten er der forholdsvis en del throwback sange, såsom Ke$ha med sleazy, og selvfølgelig The Saturdays, som jeg opdagede i forbindelse med min Inspiration Jam, med sangen Don’t Let Me Dance Alone.
 The first Girly street Playlist for this season starts with the song ‘
Hush Hush’ by Pussycat Dolls . In contrast to the hiphop playlist, the one has a few throwback songs, such as Ke$ha with ‘Sleazy’, and of course, The Saturdays , which I discovered when I made my Inspiration Jam, with the song ‘Don’t Let Me Dance Alone’

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

F*** Your scale and BMI !