Monthly Beats

Hvad siger din vægt?

Som de fleste af jer ved så er steriotypen for danser en lille og spinkel, og vejer helst under 55 kg. Hvis man ikke vejer 55 kg eller derunder føler de fleste sig pinlig over at skulle fortælle sin vægt, og der går ofte “mode” i at skulle veje mindst. Hvis man nu ikke vejer de 55 kg eller mindre, tør man ofte ikke at fortælle det, men man prøver at retfærdiggøre det oppe i sit eget hoved med at man har muskler – Hvilket egentlig bare er fjollet. Man bliver nød til at se i øjenene hvordan ens krop er bygget, da det ikke er alle kroppe som er bygget ens.bmcol

Jeg har det sidste lange tid ikke eget en vægt, da jeg ikke nødvendigvis har brug for en vægt til at fortælle mig hvor sund jeg eventuelt er. Jeg har heller ikke brug for en vægt til at vide om hvorvidt jeg har taget på eller ej, det kan jeg udemærket godt mærke på mit tøj, og så derefter justere jeg som regel mine spisevaner og motionsvaner, så jeg har det godt med mig selv igen.

Men hvad betyder det egentlig at tage på ? Dybest set indtager du mere energi, end du bruger, og din krop begynder at lagre dette overskud af energi i form af kropsfedt.

Hvad er den mest effektive måde at reducere kropsfedt på?
– få muskler – som hæver dit grundlæggende stofskifte ( den energi din krop har brug for at overleve ), og
– Indtage mindre energi ( kalorier ), så du ikke ender med at have en negativ energibalance.

Du vil aldrig have den samme vægt året rundt, da mange faktorer spiller ind, såsom social liv, stress, årstider, omgivelser, familie, venner osv.

Misforstå mig ikke, jeg siger ikke i skal spise hvad i vil, og være ligeglade med jeres kroppe, og være glade for den, ligemeget hvordan den ser ud. Men for Guds skyld lad være med at bygge et bodyimage på to numre, henholdsvis din vægt eller din BMI.  Det hele handler om en sund livsstil.

Love,

Your Jacqueline

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Monthly Beats